Februari ’24: gesloten i.v.m. make-over
Wie ons al even kent, weet dat we best al wel eens wat veranderd hebben in en aan…
Lees meer
Nieuwsgierig naar Contraste? Lees hier het laatste nieuws.
Wie ons al even kent, weet dat we best al wel eens wat veranderd hebben in en aan…
Lees meer
Zeg maar JA tegen JAnuari want wij gaan woensdag weer van start met ons Best of Chef’s menu!
Eigenlijk was 2023 één groot hoogtepunt: het was immers de eerste keer na corona dat we weer het…
Lees meer
Dat was ‘m: Kerst 2023! Het was geweldig om dit heerlijke menu met matching wijnen te serveren voor…
Lees meer
Even op een rij wanneer u de komende periode kunt Komen Eten:
Op woensdag 15 en donderdag 16 november organiseerden we onze Wild & Wijn avonden samen met jager-verzamelaar Ellen…
Lees meer
Tot en met dinsdag 7 november ’23 zijn wij gesloten. Graag tot kijk daarna!
Tof: Ambassadeur van de Nederlandse keuken Dutch Cuisine publiceerde een mooi artikel over onze Wild & Wijn avonden…
Lees meer
Ook dit jaar is het vier dagen Kerstfeest in Hoogmade, en wel op:
Op beide avonden gaan we gerechten met duurzaam Nederlands wild combineren met heerlijke biologische wijnen.
Alrijne organiseert smaakworkshops in samenwerking met de afdeling Diëtetiek, het team van Oncologie en de chef-koks Kenneth Tjong…
Lees meer
Hoogtepuntje? De oogst van de 1e zoete aardappels!
Zowel bij lunch als diner serveren we ons Chef’s menu als verrassingsmenu.
We hebben ’t ons dit voorjaar na de eerste Tour de Tuin lunches direct voorgenomen: dit gaan we nog…
Lees meer
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″][et_pb_gallery