Team Contraste

Werken bij Contraste?

Het Contraste team

Benieuwd bij wie je komt eten? Maak alvast kennis met ons team!

202312-team-alles-en-iedereen

Leerbedrijf

Werken bij Contraste betekent werken in een klein team met korte lijnen. Niemand is bij ons een nummer. Zowel Kenneth als Paulien is leermeester dus we kunnen mensen opleiden in de keuken, de afwas en de bediening. Wij zijn een erkend leerbedrijf. 

WijnrestaurantContraste-KennethTjongAyong-chef-passe
WijnrestaurantContraste-PaulienvanWieringen-sommelier
Kenneth Tjong Ayong

Kenneth Tjong Ayong

CHEF-KOK / EIGENAAR

Creatief keukenbrein. Ondernemer in hart en nieren. Meesterproever. BBQ-fanaat. Rechtdoorzee. Heeft bijna altijd gelijk, maar dat zeggen we niet tegen hem.

PAULIEN van Wieringen

Paulien van Wieringen

SOMMELIER/ EIGENAAR

Gek op wijn. Houdt van eten. Taalfreak. Playlists vol guilty pleasuremuziek. Maakt graag lijstjes. Vinoloog in spe.

Marnix Tuin

Marnix Tuin

SOUS-CHEF

Kookt snel, eet langzaam. Danst in de keuken en zingt alles mee. Koning flauwe grappen. Verliefd op de juf.

LOIS Klein

Merith Hoogendoorn

AFWAS & BEDIENING

Recordhouder Snel Afwas. Flexwerker bediening. Gebruikt geen woord te veel, maar hoort alles en ziet alles. Gaat later bij de politie.

KomEten-Culifoto-MarnixTuin
WijnrestaurantContraste-Merith
202206-daphne-indetuin
202307-sauternes-julia
Daphne van Straelen

Daphne van Straelen

GASTVROUW

Gek op paers. Rent liever dan dat ze loopt. Bad-ass veenmollenvanger. Laborant to be. Als haar haar maar goed zit.

Julia Molenkamp

Julia Molenkamp

GASTVROUW

Best dressed diva, bijna altijd blij. Studeert iets wat eigenlijk niemand snapt. Praat moeiteloos vijf kwartier in een uur. Heeft de mooiste nagels.

Rozemarijn de Jong

Rozemarijn de Jong

GASTVROUW

Bourgondiër pur sang. Lust alles en luistert alles: van Harry Styles tot schlagers. Koningin van de skipiste. Gek op Nijntje.

Merith Hoogendoorn

André Jacobi

TUINHELD

Onze groene goeroe! Bodemdeskundige. Nooit uitgeleerd. Heeft zo’n pensioen niet helemaal begrepen (of juist wel?) want onvermoeibaar bezig. Zijn special skill? Hij ruikt het als de rode wijn opengaat rond borreltijd en schuift dan gezellig aan!

202308-langetafel&rozemarijn2
20230827-KomEten-TourdeTuin-AndreJacobi-Foto-Beeldproducties
202209-zonnebloemen
RestaurantKomEten-Hoogmade-TourdeTuinLunch-Champagne-Desruets
Merith Hoogendoorn

Kees van den Burg

HUISFOTOGRAAF & TUINHELD

Zonnebloemenkoning. Huisfotograaf. Tuinheld. Koffiemaat. Steun en toeverlaat.

 

Kom werken bij Contraste

Nieuwe collega?

KOM JIJ WERKEN BIJ CONTRASTE?

Wil jij werken bij Contraste? We zijn altijd op zoek naar goede collega’s! Neem gerust vrijblijvend contact op of bekijk onze Vacatures.

Vier het leven

Of je nu bij ons komt eten omdat er iets te vieren is of gewoon omdat je er zin in hebt: bij Contraste vieren we het leven. Ons motto? Hoera, het is vandaag!

Goed om te weten: voor het eerst hanteren we een Zomersluiting. ☀️

Van zondag 28 juli tot en met dinsdag 13 augustus ’24 zijn we vanwege vakantie van alle collega’s gesloten.🌻

Graag ontvangen we je daarna weer! 🥂

Of daarvoor nog natuurlijk: reserveren kan nog voor vanavond, vrijdagavond of de lunch zaterdagmiddag 🥂🍽️☀️

#zomersluiting #zomerrooster #vakantietijd

Goed om te weten: voor het eerst hanteren we een Zomersluiting. ☀️

Van zondag 28 juli tot en met dinsdag 13 augustus ’24 zijn we vanwege vakantie van alle collega’s gesloten.🌻

Graag ontvangen we je daarna weer! 🥂

Of daarvoor nog natuurlijk: reserveren kan nog voor vanavond, vrijdagavond of de lunch zaterdagmiddag 🥂🍽️☀️

#zomersluiting #zomerrooster #vakantietijd
...

Amuse & bubbels! 🥂👌🏽

#goedbegin #gazpacho #uitdetuin #rosecava

Amuse & bubbels! 🥂👌🏽

#goedbegin #gazpacho #uitdetuin #rosecava
...

🔥🌶️☀️

🔥🌶️☀️ ...

Chawanmushi van koolrabi, met tomatensalade en gefrituurde basilicum, kruidenolie en een boerenkaascracker uit Hoogmade… 🧀🍃🍅

En in het glas? Biologische oranje wijn! 🧡 Gemaakt in cava-country Spanje, van een van de cava-druiven: de Xarel-lo (naam van deze druif uitspreken vol zelfvertrouwen: ik ga voor ksarellóo 😅). Fruitig, aards, peper, mandarijn, gestructureerd. Een wonderlijk contraste met dit mooie gerecht! 🧡

#wijnspijs #koolrabi #chawanmushi #oranjewijn #vinonaranja #wijnrestaurant #eenpluseenisdrie

Chawanmushi van koolrabi, met tomatensalade en gefrituurde basilicum, kruidenolie en een boerenkaascracker uit Hoogmade… 🧀🍃🍅

En in het glas? Biologische oranje wijn! 🧡 Gemaakt in cava-country Spanje, van een van de cava-druiven: de Xarel-lo (naam van deze druif uitspreken vol zelfvertrouwen: ik ga voor ksarellóo 😅). Fruitig, aards, peper, mandarijn, gestructureerd. Een wonderlijk contraste met dit mooie gerecht! 🧡

#wijnspijs #koolrabi #chawanmushi #oranjewijn #vinonaranja #wijnrestaurant #eenpluseenisdrie
...

Logo_aarde_Contraste