Werken bij Contraste
Waarom werken bij Contraste?
Word jij gewoon gelukkig van een goede wijn-spijs-combi? En vind jij gasten verrassen met lekker eten te gek? Hou je van een klein maar fijn bedrijf? Met aandacht voor iedereen? Kom dan werken bij Contraste! Want wij houden van precies die dingen. En dan wordt ‘t vast leuk!
![RestaurantKomEten-interieur-MarindaBaak-512x512](https://contraste.nl/storage/2024/02/RestaurantKomEten-interieur-MarindaBaak-512x512-1.jpg)
![KomEten-CuliFoto-tussengerecht](https://contraste.nl/storage/2024/02/KomEten-CuliFoto-tussengerecht-1.jpg)
Wat we te bieden hebben...
Aan al onze collega’s
- Een baan op een prachtige plek aan het water.
- Ruimte om ook jouw creativiteit de vrije loop te laten in een klein team.
- Korte lijnen en snelle beslissingen.
- Continue uitbreiding van je wijn- en warenkennis dankzij ons wisselende Chef’s menu.
- Veel liefde voor eten, drinken, gasten én gezelligheid.
- En natuurlijk gewoon goede arbeidsvoorwaarden.
Interesse? Vragen? Een keertje vrijblijvend komen kijken? We horen graag van je.
Open sollicitatie
Van afwasser tot kok, gastheer- of vrouw of stagiair: wil je graag bij ons werken? Aarzel niet om een open sollicitatie te sturen.
Vier 't leven
Of je nu bij ons komt eten omdat er iets te vieren is of gewoon omdat je er zin in hebt: bij Contraste vieren we het leven. Ons motto? Hoera, het is vandaag!
Goed om te weten: voor het eerst hanteren we een Zomersluiting. ☀️
Van zondag 28 juli tot en met dinsdag 13 augustus ’24 zijn we vanwege vakantie van alle collega’s gesloten.🌻
Graag ontvangen we je daarna weer! 🥂
Of daarvoor nog natuurlijk: reserveren kan nog voor vanavond, vrijdagavond of de lunch zaterdagmiddag 🥂🍽️☀️
#zomersluiting #zomerrooster #vakantietijd
![Goed om te weten: voor het eerst hanteren we een Zomersluiting. ☀️
Van zondag 28 juli tot en met dinsdag 13 augustus ’24 zijn we vanwege vakantie van alle collega’s gesloten.🌻
Graag ontvangen we je daarna weer! 🥂
Of daarvoor nog natuurlijk: reserveren kan nog voor vanavond, vrijdagavond of de lunch zaterdagmiddag 🥂🍽️☀️
#zomersluiting #zomerrooster #vakantietijd](https://contraste.nl/core/modules/13ee505123/img/placeholder.png)
Goed om te weten: voor het eerst hanteren we een Zomersluiting. ☀️
Van zondag 28 juli tot en met dinsdag 13 augustus ’24 zijn we vanwege vakantie van alle collega’s gesloten.🌻
Graag ontvangen we je daarna weer! 🥂
Of daarvoor nog natuurlijk: reserveren kan nog voor vanavond, vrijdagavond of de lunch zaterdagmiddag 🥂🍽️☀️
#zomersluiting #zomerrooster #vakantietijd
Mét of zonder bubbels: that’s the question…’ 💕🥂☀️
#roséallday #roséweer #zomer #zomerwijn #wijnrestaurant
![Mét of zonder bubbels: that’s the question…’ 💕🥂☀️
#roséallday #roséweer #zomer #zomerwijn #wijnrestaurant](https://contraste.nl/core/modules/13ee505123/img/placeholder.png)
Mét of zonder bubbels: that’s the question…’ 💕🥂☀️
#roséallday #roséweer #zomer #zomerwijn #wijnrestaurant
Chawanmushi van koolrabi, met tomatensalade en gefrituurde basilicum, kruidenolie en een boerenkaascracker uit Hoogmade… 🧀🍃🍅
En in het glas? Biologische oranje wijn! 🧡 Gemaakt in cava-country Spanje, van een van de cava-druiven: de Xarel-lo (naam van deze druif uitspreken vol zelfvertrouwen: ik ga voor ksarellóo 😅). Fruitig, aards, peper, mandarijn, gestructureerd. Een wonderlijk contraste met dit mooie gerecht! 🧡
#wijnspijs #koolrabi #chawanmushi #oranjewijn #vinonaranja #wijnrestaurant #eenpluseenisdrie
![Chawanmushi van koolrabi, met tomatensalade en gefrituurde basilicum, kruidenolie en een boerenkaascracker uit Hoogmade… 🧀🍃🍅
En in het glas? Biologische oranje wijn! 🧡 Gemaakt in cava-country Spanje, van een van de cava-druiven: de Xarel-lo (naam van deze druif uitspreken vol zelfvertrouwen: ik ga voor ksarellóo 😅). Fruitig, aards, peper, mandarijn, gestructureerd. Een wonderlijk contraste met dit mooie gerecht! 🧡
#wijnspijs #koolrabi #chawanmushi #oranjewijn #vinonaranja #wijnrestaurant #eenpluseenisdrie](https://contraste.nl/core/modules/13ee505123/img/placeholder.png)
Chawanmushi van koolrabi, met tomatensalade en gefrituurde basilicum, kruidenolie en een boerenkaascracker uit Hoogmade… 🧀🍃🍅
En in het glas? Biologische oranje wijn! 🧡 Gemaakt in cava-country Spanje, van een van de cava-druiven: de Xarel-lo (naam van deze druif uitspreken vol zelfvertrouwen: ik ga voor ksarellóo 😅). Fruitig, aards, peper, mandarijn, gestructureerd. Een wonderlijk contraste met dit mooie gerecht! 🧡
#wijnspijs #koolrabi #chawanmushi #oranjewijn #vinonaranja #wijnrestaurant #eenpluseenisdrie