Werken bij Contraste
Waarom werken bij Contraste?
Word jij gewoon gelukkig van een goede wijn-spijs-combi? En vind jij gasten verrassen met lekker eten te gek? Hou je van een klein maar fijn bedrijf? Met aandacht voor iedereen? Kom dan werken bij Contraste! Want wij houden van precies die dingen. En dan wordt ‘t vast leuk!


Wat we te bieden hebben...
Aan al onze collega’s
- Een baan op een prachtige plek aan het water.
- Ruimte om ook jouw creativiteit de vrije loop te laten in een klein team.
- Korte lijnen en snelle beslissingen.
- Continue uitbreiding van je wijn- en warenkennis dankzij ons wisselende Chef’s menu.
- Veel liefde voor eten, drinken, gasten én gezelligheid.
- En natuurlijk gewoon goede arbeidsvoorwaarden.
Interesse? Vragen? Een keertje vrijblijvend komen kijken? We horen graag van je.
Open sollicitatie
Van afwasser tot kok, gastheer- of vrouw of stagiair: wil je graag bij ons werken? Aarzel niet om een open sollicitatie te sturen.
Stage bij Contraste?
Er is zoveel te leren over ons mooie vak!
- Zowel in de Keuken als in de Bediening is bij ons een Leermeester beschikbaar.
- Wij zijn een Erkend Leerbedrijf.
- Wij vinden ons vak zo leuk dat we je er graag alles over leren!
- Bekijk onze stageplekken op Stagemarkt.nl
Interesse? Vragen? Een keertje vrijblijvend komen kijken? We horen graag van je.
Solliciteren?
Van afwasser tot kok, gastheer- of vrouw of stagiair: wil je graag bij ons werken? Aarzel niet om een open sollicitatie te sturen.


Vier 't leven
Of je nu bij ons komt eten omdat er iets te vieren is of gewoon omdat je er zin in hebt: bij Contraste vieren we het leven. Ons motto? Hoera, het is vandaag!
Nieuw in onze wijnkelder: Mystery flessen! 🖤🤩🍾
Laat je voor € 10,- per fles verrassen: perfect cadeautje voor wijnliefhebbers. Het voordeel? Je weet zeker dat er alleen maar lekkere flessen tussen staan, slechte wijn komt er bij ons immers niet in! 😉
#mysterybottle #wijnrestaurant #kelderschatten #laatsteflessen
Nieuw in onze wijnkelder: Mystery flessen! 🖤🤩🍾
Laat je voor € 10,- per fles verrassen: perfect cadeautje voor wijnliefhebbers. Het voordeel? Je weet zeker dat er alleen maar lekkere flessen tussen staan, slechte wijn komt er bij ons immers niet in! 😉
#mysterybottle #wijnrestaurant #kelderschatten #laatsteflessen
Tarte tatin met rode kool en rode ui, gefrituurde salie en een cracker van oude boerenkaas… 🧀🌱💛
#amuse #tartetatin #eengoedbegin
Tarte tatin met rode kool en rode ui, gefrituurde salie en een cracker van oude boerenkaas… 🧀🌱💛
#amuse #tartetatin #eengoedbegin
Hoe leuk?! Een mail van een lokale organisatie dat de medewerkers daar zelf hun kerstcadeau mochten kiezen. En dat vier mensen een cadeaubon van Contraste wilden! 🎁 Je begrijpt, die bonnen zijn onderweg 💌
#lekkerlokaal #cadeaubon #dinercadeau #decembercadeau #kerstpakket
Hoe leuk?! Een mail van een lokale organisatie dat de medewerkers daar zelf hun kerstcadeau mochten kiezen. En dat vier mensen een cadeaubon van Contraste wilden! 🎁 Je begrijpt, die bonnen zijn onderweg 💌
#lekkerlokaal #cadeaubon #dinercadeau #decembercadeau #kerstpakket
Gegrilde zeebaars met daaronder kokkels, mossels en scheermessen van de bbq. Daar nog onder verstopt aardappel-saffraan-puree. En op de vis? Zeewiersalade met nori-blad in tempura én saus van gerookte boter…
Héél veel smaken dus in een bord, maar lékker…! 🐟🤍🥂
En de wijn erbij? Las Blancas, oftewel de witte druiven. 🤍 Gemaakt in de buurt van Valencia van 5 druiven van daar (merseguera, macabeo, malvasia, moscatel en marisancho, voor wie het wil weten 😉). 🍇
De smaak van de wijn? Net zo gelaagd als die van het gerecht. Denk ziltig, bloemig, fruitig en rond. Een heerlijke match dus! 😊
#wijnspijs #chefsmenu #welovefood #welovewine #contraste #wijnrestaurant
Gegrilde zeebaars met daaronder kokkels, mossels en scheermessen van de bbq. Daar nog onder verstopt aardappel-saffraan-puree. En op de vis? Zeewiersalade met nori-blad in tempura én saus van gerookte boter…
Héél veel smaken dus in een bord, maar lékker…! 🐟🤍🥂
En de wijn erbij? Las Blancas, oftewel de witte druiven. 🤍 Gemaakt in de buurt van Valencia van 5 druiven van daar (merseguera, macabeo, malvasia, moscatel en marisancho, voor wie het wil weten 😉). 🍇
De smaak van de wijn? Net zo gelaagd als die van het gerecht. Denk ziltig, bloemig, fruitig en rond. Een heerlijke match dus! 😊
#wijnspijs #chefsmenu #welovefood #welovewine #contraste #wijnrestaurant
Gegrilde zeebaars met daaronder kokkels, mossels en scheermessen van de bbq. Daar nog onder verstopt aardappel-saffraan-puree. En op de vis? Zeewiersalade met nori-blad in tempura én saus van gerookte boter…
Héél veel smaken dus in een bord, maar lékker…! 🐟🤍🥂
En de wijn erbij? Las Blancas, oftewel de witte druiven. 🤍 Gemaakt in de buurt van Valencia van 5 druiven van daar (merseguera, macabeo, malvasia, moscatel en marisancho, voor wie het wil weten 😉). 🍇
De smaak van de wijn? Net zo gelaagd als die van het gerecht. Denk ziltig, bloemig, fruitig en rond. Een heerlijke match dus! 😊
#wijnspijs #chefsmenu #welovefood #welovewine #contraste #wijnrestaurant
Gegrilde zeebaars met daaronder kokkels, mossels en scheermessen van de bbq. Daar nog onder verstopt aardappel-saffraan-puree. En op de vis? Zeewiersalade met nori-blad in tempura én saus van gerookte boter…
Héél veel smaken dus in een bord, maar lékker…! 🐟🤍🥂
En de wijn erbij? Las Blancas, oftewel de witte druiven. 🤍 Gemaakt in de buurt van Valencia van 5 druiven van daar (merseguera, macabeo, malvasia, moscatel en marisancho, voor wie het wil weten 😉). 🍇
De smaak van de wijn? Net zo gelaagd als die van het gerecht. Denk ziltig, bloemig, fruitig en rond. Een heerlijke match dus! 😊
#wijnspijs #chefsmenu #welovefood #welovewine #contraste #wijnrestaurant