Werken bij Contraste

Ontmoet ons team

Waarom werken bij Contraste?

Word jij gewoon gelukkig van een goede wijn-spijs-combi? En vind jij gasten verrassen met lekker eten te gek? Hou je van een klein maar fijn bedrijf? Met aandacht voor iedereen? Kom dan werken bij Contraste! Want wij houden van precies die dingen. En dan wordt ‘t vast leuk!

RestaurantKomEten-interieur-MarindaBaak-512x512
KomEten-CuliFoto-tussengerecht

Wat we te bieden hebben...

Aan al onze collega’s

  • Een baan op een prachtige plek aan het water.
  • Ruimte om ook jouw creativiteit de vrije loop te laten in een klein team.
  • Korte lijnen en snelle beslissingen.
  • Continue uitbreiding van je wijn- en warenkennis dankzij ons wisselende Chef’s menu.
  • Veel liefde voor eten, drinken, gasten én gezelligheid.
  • En natuurlijk gewoon goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Vragen? Een keertje vrijblijvend komen kijken? We horen graag van je.

Open sollicitatie

Van afwasser tot kok, gastheer- of vrouw of stagiair: wil je graag bij ons werken? Aarzel niet om een open sollicitatie te sturen.

Vier 't leven

Of je nu bij ons komt eten omdat er iets te vieren is of gewoon omdat je er zin in hebt: bij Contraste vieren we het leven. Ons motto? Hoera, het is vandaag!

Wijn Spijs Surprise Lunch: de Winter editie 🍾

Op zondag 12 januari 2025 organiseren Wijnrestaurant Contraste en @wtolacademy samen de Wijn Spijs Surprise Lunch. Tijdens deze middag gaan we samen op zoek naar de meest interessante en uitdagende wijnspijs-combinaties.

Chef-kok @kenneth_tjong_ayong zal gedurende de middag met zijn team een 4-gangen menu bereiden. Daarnaast zal Maître-Sommelier Paulien van Wieringen met behulp van WTOL-docenten, per gang 3 verschillende proefglazen wijn serveren. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de meest onvergetelijke combinatie!

Tijdens deze middag is het volgende bij de prijs inbegrepen:
🍷 Luxe 4-gangen menu (inclusief amuse)
🍷 Per gang 3 proefglazen van verschillende wijnen
🍷 Aperitief bij aanvang van de middag
🍷 Onbeperkt tafelwater
🍷 Koffie & friandises toe

Praktische info:
🍽 Zondag 12 januari ’25
🍽 13.00 – 17.00u
🍽 Prijs per persoon € 125,-
🍽 Reserveren kan via de normale reserveringsmodule op deze website: geef even bij de opmerkingen aan dat je voor de WSS-lunch komt!
🍽 Er zijn deze middag helaas geen uitzonderingen te maken op het menu

Alvast een voorproefje? Bekijk het verslag van de Zomer-editie hier op ons Instagram-account. 🌝

#wijnspijs #wijnspijssurprise #wijnspijslunch #wijnspijscombinatie #wijnspijscombinaties #vinologen #bijscholing #welovewijn Foto door @marindabaak.nl

Wijn Spijs Surprise Lunch: de Winter editie 🍾

Op zondag 12 januari 2025 organiseren Wijnrestaurant Contraste en @wtolacademy samen de Wijn Spijs Surprise Lunch. Tijdens deze middag gaan we samen op zoek naar de meest interessante en uitdagende wijnspijs-combinaties.

Chef-kok @kenneth_tjong_ayong zal gedurende de middag met zijn team een 4-gangen menu bereiden. Daarnaast zal Maître-Sommelier Paulien van Wieringen met behulp van WTOL-docenten, per gang 3 verschillende proefglazen wijn serveren. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de meest onvergetelijke combinatie!

Tijdens deze middag is het volgende bij de prijs inbegrepen:
🍷 Luxe 4-gangen menu (inclusief amuse)
🍷 Per gang 3 proefglazen van verschillende wijnen
🍷 Aperitief bij aanvang van de middag
🍷 Onbeperkt tafelwater
🍷 Koffie & friandises toe

Praktische info:
🍽 Zondag 12 januari ’25
🍽 13.00 – 17.00u
🍽 Prijs per persoon € 125,-
🍽 Reserveren kan via de normale reserveringsmodule op deze website: geef even bij de opmerkingen aan dat je voor de WSS-lunch komt!
🍽 Er zijn deze middag helaas geen uitzonderingen te maken op het menu

Alvast een voorproefje? Bekijk het verslag van de Zomer-editie hier op ons Instagram-account. 🌝

#wijnspijs #wijnspijssurprise #wijnspijslunch #wijnspijscombinatie #wijnspijscombinaties #vinologen #bijscholing #welovewijn Foto door @marindabaak.nl
...

Hoe tof is dit?! 🤩🍾🥂

Van onze vrienden van @yourstyle_digitale_creatieven (die ons hebben geholpen met de metamorfose van Kom Eten naar Contraste 🙌🏼) kregen we dit cadeau: een heuse Contraste wijnton! Met logo! En de optie om ‘m echt te gebruiken! 🍷 🍇

Drop die mic maar, Ad en Luuk: beste relatiegeschenk ooit! 🎙️🥰🙌🏼

#merci #samensuccesvol #wijnrestaurant #wijnkelder

Hoe tof is dit?! 🤩🍾🥂

Van onze vrienden van @yourstyle_digitale_creatieven (die ons hebben geholpen met de metamorfose van Kom Eten naar Contraste 🙌🏼) kregen we dit cadeau: een heuse Contraste wijnton! Met logo! En de optie om ‘m echt te gebruiken! 🍷 🍇

Drop die mic maar, Ad en Luuk: beste relatiegeschenk ooit! 🎙️🥰🙌🏼

#merci #samensuccesvol #wijnrestaurant #wijnkelder
...

Kaas of zoet? Zoet of kaas? Wat kies jij? Of ga je voor allebei? 🤗

#chefsmenu #kaasplateau #dessert

Kaas of zoet? Zoet of kaas? Wat kies jij? Of ga je voor allebei? 🤗

#chefsmenu #kaasplateau #dessert
...

🦺 Wegwerkzaamheden Zuideinde 🦺

Tot en met 20 december '24 wordt er aan het Zuideinde in Hoogmade gewerkt. We zijn daardoor iets minder goed bereikbaar. 🚧

Gelukkig kun je gemakkelijk omrijden over de N446 en de Van Klaverweijdeweg en de Kerkstraat. Ook als je via Rijpwetering komt, is er niets aan de hand. 🥂

Kijk voor meer informatie en updates op de website van de BouwApp of houd de insta van onze @dorpsraad_hoogmade in de gaten. ✅

Foto natuurlijk door @beeldproducties.nl 🙏

🦺 Wegwerkzaamheden Zuideinde 🦺

Tot en met 20 december `24 wordt er aan het Zuideinde in Hoogmade gewerkt. We zijn daardoor iets minder goed bereikbaar. 🚧

Gelukkig kun je gemakkelijk omrijden over de N446 en de Van Klaverweijdeweg en de Kerkstraat. Ook als je via Rijpwetering komt, is er niets aan de hand. 🥂

Kijk voor meer informatie en updates op de website van de BouwApp of houd de insta van onze @dorpsraad_hoogmade in de gaten. ✅

Foto natuurlijk door @beeldproducties.nl 🙏
...

Gegrilde zeeduivel met erop snijbiet uit de tuin en krokante kippenhuid, en eronder gewokte spinazie, auberginecrème en een citrus-beurre blanc… 🍽️

#nuophetmenu #voorgerecht #chefsmenu #wijnspijs #welovewijn

Gegrilde zeeduivel met erop snijbiet uit de tuin en krokante kippenhuid, en eronder gewokte spinazie, auberginecrème en een citrus-beurre blanc… 🍽️

#nuophetmenu #voorgerecht #chefsmenu #wijnspijs #welovewijn
...

Logo_aarde_Contraste