Werken bij Contraste

Ontmoet ons team

Waarom werken bij Contraste?

Word jij gewoon gelukkig van een goede wijn-spijs-combi? En vind jij gasten verrassen met lekker eten te gek? Hou je van een klein maar fijn bedrijf? Met aandacht voor iedereen? Kom dan werken bij Contraste! Want wij houden van precies die dingen. En dan wordt ‘t vast leuk!

RestaurantKomEten-interieur-MarindaBaak-512x512
KomEten-CuliFoto-tussengerecht

Wat we te bieden hebben...

Aan al onze collega’s

  • Een baan op een prachtige plek aan het water.
  • Ruimte om ook jouw creativiteit de vrije loop te laten in een klein team.
  • Korte lijnen en snelle beslissingen.
  • Continue uitbreiding van je wijn- en warenkennis dankzij ons wisselende Chef’s menu.
  • Veel liefde voor eten, drinken, gasten én gezelligheid.
  • En natuurlijk gewoon goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Vragen? Een keertje vrijblijvend komen kijken? We horen graag van je.

Open sollicitatie

Van afwasser tot kok, gastheer- of vrouw of stagiair: wil je graag bij ons werken? Aarzel niet om een open sollicitatie te sturen.

Vier 't leven

Of je nu bij ons komt eten omdat er iets te vieren is of gewoon omdat je er zin in hebt: bij Contraste vieren we het leven. Ons motto? Hoera, het is vandaag!

🍽️🐟🥂 Vis & vin met de Viscalist 🥂🐟🍽️
Woensdag 12 maart 2025

Kenneth vond hem op Instagram: de @viscalist. Oftewel Nico Waasdorp. En wat blijkt? Die man lééft voor vis! 🩵

En waar passie is, is kwaliteit. En in dit geval duurzaamheid. Daarom halen we nu al onze vis bij Nico in IJmuiden. En altijd leren we iets. Want Nico is ook docent. En enthousiast. En gewoon een hele fijne vent! Daarom: meet Nico! 😁
 
Op woensdag 12 maart aanstaande komt Nico naar Hoogmade. En daar maken we een mooie avond van! Vol vis. En oh ja, wijn natuurlijk. 🍾
 
Alles op een rij:
🐟 Woensdag 12 maart ’25
🐟 Inloop vanaf 18.30u, aanvang om 19.00u
🐟 Vaste prijs: € 95,- per persoon. Voor die prijs krijg je:
🩵 Amuses
🩵 Driegangendiner (voor-, tussen- en hoofdgerecht)
🩵 Per gang plenaire uitleg door de enige echte Viscalist
🩵 Bijpassende wijn per gang (of alcoholvrij alternatief indien gewenst)
🩵 Koffie of thee met friandises als afsluiter
🩵 Tafelwater
🐟 Let op: we kunnen deze avond geen uitzonderingen maken op het menu.

Bij zijn? Geef bij de reservering aan dat je voor Vis & Vin komt (of gewoon voor Nico, snappen we ook ;-)).🥂🐟🍽️

#viscalist #visenvin #visavond #noordzeevis #goedevis

🍽️🐟🥂 Vis & vin met de Viscalist 🥂🐟🍽️
Woensdag 12 maart 2025

Kenneth vond hem op Instagram: de @viscalist. Oftewel Nico Waasdorp. En wat blijkt? Die man lééft voor vis! 🩵

En waar passie is, is kwaliteit. En in dit geval duurzaamheid. Daarom halen we nu al onze vis bij Nico in IJmuiden. En altijd leren we iets. Want Nico is ook docent. En enthousiast. En gewoon een hele fijne vent! Daarom: meet Nico! 😁

Op woensdag 12 maart aanstaande komt Nico naar Hoogmade. En daar maken we een mooie avond van! Vol vis. En oh ja, wijn natuurlijk. 🍾

Alles op een rij:
🐟 Woensdag 12 maart ’25
🐟 Inloop vanaf 18.30u, aanvang om 19.00u
🐟 Vaste prijs: € 95,- per persoon. Voor die prijs krijg je:
🩵 Amuses
🩵 Driegangendiner (voor-, tussen- en hoofdgerecht)
🩵 Per gang plenaire uitleg door de enige echte Viscalist
🩵 Bijpassende wijn per gang (of alcoholvrij alternatief indien gewenst)
🩵 Koffie of thee met friandises als afsluiter
🩵 Tafelwater
🐟 Let op: we kunnen deze avond geen uitzonderingen maken op het menu.

Bij zijn? Geef bij de reservering aan dat je voor Vis & Vin komt (of gewoon voor Nico, snappen we ook ;-)).🥂🐟🍽️

#viscalist #visenvin #visavond #noordzeevis #goedevis
...

28 3
Soesjes gevuld met crème van geitenkaas van @boerderijbuitenverwachting, met peterselie en tijm… 🌱🥂

#amuse #hoogmade #geitenkaas #streekproduct

Soesjes gevuld met crème van geitenkaas van @boerderijbuitenverwachting, met peterselie en tijm… 🌱🥂

#amuse #hoogmade #geitenkaas #streekproduct
...

24 0
Prettig weekend! 🥂🍽️🍾

#letsgo #uiteten #tgif

Prettig weekend! 🥂🍽️🍾

#letsgo #uiteten #tgif
...

35 1
Logo_aarde_Contraste