Het verhaal achter Contraste

Reserveren

Van Kom Eten naar Contraste

Wijnrestaurant Contraste is het restaurant van Chef-kok Kenneth Tjong Ayong en Sommelier Paulien van Wieringen. In april 2012 startten wij met Kom Eten als een lekker laagdrempelige zaak voor koffie, lunch, borrel en diner. Dat hebben we jarenlang met veel plezier gedaan, maar toen kwam Corona met de bijbehorende afhaalmaaltijden.

 

Na Corona hebben we het roer omgegooid en ons gefocust op lunch en diner met uitsluitend een Chef’s menu vol ingrediënten uit de moestuin hier in Hoogmade. In februari 2024 is Kom Eten omgedoopt tot Wijnrestaurant Contraste.

 

Meer over ons verhaal? Luister dan deze podcast waarin Kenneth wordt geïnterviewd voor Cuisine Science.

20230613-CulinaireBBQWorkshops-KomEten-Kookplanet-Hoogmade

Het leven vieren

Ons verhaal is niet ingewikkeld: Kenneth kookt graag en Paulien houdt zielsveel van wijn. Met Wijnrestaurant Contraste kunnen we doen wat we 't liefste doen: gasten het leven laten vieren! Oprechte passie voor gastvrijheid is wat ons drijft. Dat dit allemaal ook nog eens op onze prachtige plek aan het water kan, is iedere dag een bonus.

Smaakvolle en eerlijke producten

202209-1etussen-CULIFOTO-scaled
Dutch-cuisine_Contraste

Dutch Cuisine

De Nieuwe
Nederlandse Keuken

Eerlijke gerechten, lokale seizoensgroenten, geen kunstmatige toevoegingen, verantwoorde producten: allemaal belangrijk bij ons! Daarom zijn wij al jaren lid van Dutch Cuisine. 

Slow-Food_Contraste

Slow Food

Good,
clean & fair

Sinds een paar jaar zijn wij lid van Slow Food Professionals: een netwerk dat zich sterk maakt voor good, clean en fair food. Lees dit interview op de website van Slow Food. 

No-waste_Contraste

No waste

duurzaamheid
centraal

Noem het no-waste-werken, van kop-tot-kont-koken of gewoon gezond verstand: wij gebruiken graag alles. Van ieder product. Lees meer over duurzaamheid.

Minder verspilling, meer verrassing

Een van de leukste dingen van alleen een Chef's menu serveren? Er is bijna geen verspilling meer! Zeker in de seizoenen waarin de moestuin floreert, werken we met wat er dan geoogst kan worden. En is dat op? Dan veranderen we het menu. Zo blijven we lekker creatief en kunnen we gasten steeds weer verrassen!

spitskool

Logo_aarde_Contraste