Trouwen aan het water bij Contraste

Reserveren

Alles moet kloppen: ook het goede gevoel

Kiezen jullie voor Contraste als trouwlocatie? Dan plannen we samen jullie dag! We zijn maar een klein bedrijf dus je bent geen nummer en wij bieden graag een arrangement op maat. Alles moet kloppen, ook het goede gevoel.

Contraste-Trouwlocatie

Liefde gaat door de maag

Eten & drinken is altijd belangrijk, maar zeker op een bruiloft! Met plezier stellen we voor jullie het juiste menu samen, want wij weten 1 ding zeker: liefde gaat (ook) door de maag!

Ervaringen van bruidsparen

Dimas & Jasmijn

GETROUWD IN AUGUSTUS 2022

“Wat hebben wij een magische bruiloft gehad bij Kom Eten! Wij wilden een intieme bruiloft, met vooral heel veel lekker en bijzonder eten in een ingetogen elegante setting.

 

Dit alles hebben wij bij Paulien en Kenneth gevonden. En wat zijn het lieve en fijne mensen. Door hun kennis en ervaring, maar vooral door hun liefde voor eten en het creëren van bijzondere momenten is onze bruiloft echt naar een hoger plan getild. Paulien is de beste partymanager die je je maar kan wensen; aan elk detail werd gedacht. En Kenneth heeft iedereen in extase gebracht met de heerlijkste gerechten.

Dennis & Marijke

GETROUWD IN AUGUSTUS 2019

“In de zomer van 2019 zijn wij in dit super gezellige en mooi gelegen restaurant getrouwd. Het eten en de drankjes zijn heerlijk. De eigenaren zijn ontzettend betrokken en namen de tijd om onze wensen te bespreken.”

Robert-Jan & Martine

GETROUWD IN september 2018

“Geweldige locatie voor een onvergetelijke trouwdag!
Zeer behulpzaam personeel en alles was tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader!”

Raymond & Manon

GETROUWD IN september 2018

“In september 2018 onze bruiloft bij KomEten gevierd. Het was fantastisch! We hebben met veel plezier onze plannen samen met Paulien en Kenneth vormgegeven. We hebben van deze speciale dag genoten en zouden het zo weer over doen.”

Icoon_Trouwlocatie_winter_Contraste

Officiële trouwlocatie

gemeente kaag & braassem

Wij zijn een officiële trouwlocatie in de gemeente Kaag & Braassem. Lees alles over trouwen in onze gemeente op de website: kaagenbraassem.nl

Icoon_Trouwlocatie_winter_Contraste

Logeren

rondom hoogmade

In onze omgeving zijn de meest romantische overnachtingslocaties te vinden. Perfect voor jullie als bruidspaar of voor jullie gasten! Kijk voor inspiratie op rondomkaagenbraassem.nl

Icoon_Trouwlocatie_winter_Contraste

Onze keuken

duurzaamheid centraal

Bij Contraste laten we de seizoenen en de moestuin bepalen wat er op tafel komt. Ook voor jullie bruiloft stellen we graag een mooi menu samen. Lees meer over hoe wij werken bij Over Contraste.

De luxe van ruimte

Ons terras langs rivier De Does is een prachtige locatie om te trouwen. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden de we qua ruimte hebben (binnen, veranda, terras, onder overkapping) kunnen we de bruiloft precies zo plannen als jullie willen.

20230613-CulinaireBBQWorkshops-KomEten-Kookplanet-Hoogmade
KomEten-MonetMine-Watermerk-485
KomEtenenTrouwen-MonetMine-Watermerk-003
KomEtenenTrouwen-MonetMine-Watermerk-319
KomEtenenTrouwen-MonetMine-Watermerk-108

Neem vrijblijvend contact op

Logo_aarde_Contraste