20250211-ADGroeneHart-Gault&Millau

13,5 punten in Gault & Millau

Woooooohoooooo!!!! 13,5 punten én een Koksmuts én als Hartendief in de lijst van Gault & Millau!

Wat er over ons geschreven wordt? Lees het hieronder: 

 

“Prachtige ligging aan het water – je kunt er ook met de boot aanmeren – met een modern interieur met fraaie natuurlijke materialen zoals leder en marmer. Geen vaste kaart, wel een menu van drie tot zes gangen dat heel regelmatig wisselt en veelal gestoeld is op producten uit hun eigen tuin. De kookstijl van eigenaar-chef Kenneth Tjong Ayong is eigentijds klassiek. Een uitstekende creatie was de gegrilde eend – de grill komt meermaals aan bod – met crème van polenta, gefrituurde polenta, spruitjes en saus van roze peper. Opvallend zijn telkens de exacte cuissons en fijne smaken die tegelijk heel diepgaand zijn. Intussen geeft sommelier en gastvrouw Paulien van Wieringen uitstekend advies en zorgt ze voor fraaie wijn-spijscombinaties die het gerecht vaak naar een hoger niveau tillen. Nieuw en meteen goed voor een eerste koksmuts!”

 

Bekijk de vermelding op de G&M-site

 

Lees het artikel op de website van AD

 

Lees het artikel in het Leidsch Dagblad

 

20250211-ADGroeneHart-Gault&Millau-Wijnrestaurant-Contraste

 

202502-LeidschDagblad-GaultMillau-krant

Logo_aarde_Contraste