Alles over het Livar-varken: Kom Eten met een verhaal
Voor in de agenda: op zondag 18 november 2018 organiseren we samen met Loek van Vliet, Keurslager een
Nieuwsgierig naar Contraste? Lees hier het laatste nieuws.
Voor in de agenda: op zondag 18 november 2018 organiseren we samen met Loek van Vliet, Keurslager een
Op maandag 8 oktober 2018 namen wij deel aan de Food Professional Day in Wageningen. Waarom? In Nederland worden
Wat een eer: we mochten laatst in een weekend niet 1 maar 2 bruiloftspartijen ontvangen! En dat was
Nieuw plan dit seizoen: we gaan veel vaker de gerechten op de menukaart wisselen. Waarom? We laten ons leiden
Het regent hier al de hele dag pijpenstelen maar net toch even gespot dat de toppen van onze
Dirk did it again! Bekijk deze nieuwe animatie van Dirk voor Kom Eten met… Onder de noemer Kom
Sinds begin 2018 zijn wij lid van de Slow Food Chef’s Alliantie: een netwerk van koks die zich
Het was er weer de hoogste tijd voor: een nieuwe menukaart! Natuurlijk hebben we een aantal van onze
Op vrijdag 15 juni wordt de jaarlijkse wielerronde om/door Hoogmade gefietst: de ronde van Jezus-Eik. Hierdoor zijn we
Fris en fruitig: onze nieuwe drankjes! Geniet deze zomer op ons terras van de lekkerste drankjes. Perfect voor
Uw privacy is belangrijk voor ons. We hebben daarom een Privacy Statement opgesteld. U hoeft hier niets mee te
Ook dit vaarseizoen kunt bij De Hanepoel, De Haven en Kom Eten genieten van het arrangement Boergondelen! Bekijk
Wat was het leuk: Koningsdag 2018! Tot volgend jaar maar weer! Bedankt voor de foto’s Van den Burg
Kom lekker lunchen! Met het voorjaar in volle gang, hebben wij onze openingstijden aangepast. Kom Eten op: Woensdag
Kom Eten met Pasen! Wij zijn geopend voor lunch & diner op zondag 1 april en maandag 2