Avontuurlijk Kop-tot-kont Slagersdiner
Een half Livar varken op het terras, glühwein en een vuurtje, overheerlijke kop-tot-kont-gerechten, demo’s van Loek van Vliet,
Nieuwsgierig naar Contraste? Lees hier het laatste nieuws.
Een half Livar varken op het terras, glühwein en een vuurtje, overheerlijke kop-tot-kont-gerechten, demo’s van Loek van Vliet,
Wat was het leuk afgelopen zondag! Bekijk de Insta-post over onze Spoedcursus Bubbels met spetter Renate Overhorst van
Kom Eten met Kerst: bekijk het Kerstmenu en reserveer direct. Wij zijn geopend op: 1e Kerstdag: woensdag 25
Van woensdag 30-10-2019 tot woensdag 13-11-2019 zijn wij even gesloten. Wij zien u graag daarna weer! Direct reserveren
Chef-kok Kenneth van Kom Eten en Loek van Vliet, Keurslager slaan opnieuw de handen ineen voor dit slagersdiner!
Cava, champagne, prosecco, spumante: allemaal soorten bubbels. Maar hoeveel weet u van de verschillen? En van de culinaire
Nice! Kenneth werd geïnterviewd door Gastronomixs over zijn loopbaan, inspiratie en het bedenken van nieuwe gerechten… Lees het
Nu de herfst echt begonnen is, passen wij onze openingstijden aan. Kom Eten op: Woensdag t/m zondag, vanaf
Op een van die laatste mooie avonden van augustus was er een bruiloft bij Kom Eten. Met mooi
Noem het komkommertijd of moestuin-madness: de tuin is op z’n mooist! Onze tuinheld André en tuinheldin Dorothee hebben
Kom Eten en stuur zo’n leuke ansichtkaart! Deze is nieuw en echt te gek: getekend door onze afwasster
We vertelden u al eerder dat wij lid zijn geworden van Dutch Cuisine. Waarom? Omdat Dutch Cuisine onze
…en dus passen wij onze openingstijden aan! Kom Eten op woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Reserveer direct uw
Kom Eten mag zich vanaf nu Dutch Cuisine-restaurant noemen. Waarom? Omdat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan met de stichting
Geen hele nieuwe wijnkaart, wél een paar hele lekkere nieuwkomers! Wat dacht u van een Argentijnse Malbec? Of