Daar is ‘ie dan: het Chef’s menu van september 2021!
Wat we serveerden?
Op de huid gebakken roodbaars met salade van tomaten uit eigen tuin, krokant van inktvis-inkt, gefermenteerde aardpeer en tomaten-beurreblanc…
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”1e Tussengerecht” image=”https://contraste.nl/storage/2021/10/202109-tussen-ceviche.png” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_transition=”on” title_text=”202109-tussen-ceviche” sticky_enabled=”0″]Ceviche van zeewolf in tijgermelk, met koriander, limoengras, gember, rode peper, rode ui, duindoornbessen en krokant van kippenhuid…
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”2e Tussengerecht” image=”https://contraste.nl/storage/2021/10/202109-2e-tussen-kool-pompoen.png” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_transition=”on” title_text=”202109-2e tussen-kool-pompoen” sticky_enabled=”0″]Groene kool gevuld met kastanje, pompoencreme en macademia-noten, geserveerd met gebakken cantharellen en een saus van gerookte cantharellen…
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Hoofdgerecht” image=”https://contraste.nl/storage/2021/10/202109-wildzwijn.jpg” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_transition=”on” title_text=”202109-wildzwijn” sticky_enabled=”0″]Gegrild wildzwijn-rack met een wildjus, salade van gegrilde witlof, langzaam gegaarde wildzwijnwang, gnocchi en kaascrackers van Lida’s oude kaas…
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Kaas” image=”https://contraste.nl/storage/2021/10/202109-kaas.png” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_transition=”on” title_text=”202109-kaas” sticky_enabled=”0″]Boerenkaas uit het Groene Hart en van daarbuiten…
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Dessert” image=”https://contraste.nl/storage/2021/10/202109-dessert.jpg” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_transition=”on” title_text=”202109-dessert” sticky_enabled=”0″]Panna cotta van vanille en rozenblad, met rozen-olie, schotsen van gekarameliseerde witte choco, gemarineerde sinaasappel en duindoornbes-ijs…
[/et_pb_slide][/et_pb_slider][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||7px|false|false” custom_padding=”|||7px|false|false” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]Van woensdag 6 oktober t/m zondag 31 oktober 2021 serveren wij weer een nieuw Chef’s menu als verrassing.
Sneak preview van het nieuwe menu? Volg ons op Instagram.
Proeven? Kom Eten! ;-)
Leuk om te weten? Op zondag 31 oktober komt wijnmaker Paulo Laureano vertellen over de wijnen die we bij het oktober-menu schenken!
[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.kometeninhoogmade.nl/reserveren/” button_text=”DIRECT RESERVEREN” button_alignment=”center” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]