handgellen

Ik handgel, jij handgelt, wij handgellen….

Lekker handgellen

Veiligheid voorop

Ik handgel, jij handgelt, wij handgellen, heeft u al gehandgeld? Een nieuw werkwoord om te illustreren hoe belangrijk hygiëne en even handgellen bij binnenkomst is. Dat de ene gast ‘t onzin vindt en de volgende het ‘lekker veilig’ noemt, hoort er nou eenmaal bij in deze tijd.

En spannende tijden zijn het, niet alleen voor de horeca. Gelukkig komt er mooi weer aan en zijn gasten enthousiast over ons nieuwe less-is-more-menu! Geen klachten dus uit Hoogmade.

Wel blijven we – voor u én onze veiligheid – supervoorzichtig. We dragen immers de verantwoordelijkheid voor u als gast, voor onze medewerkers, voor ons bedrijf én voor onszelf.

Wat die voorzichtigheid in de praktijk betekent? Dat we reserveringen aannemen van maximaal vier personen zodat we aan de regels blijven voldoen. Dat reserveren sowieso een goed idee blijft. Dat we de tafels na iedere gast schoonmaken voordat de volgende gaat zitten. Dat we de hygiëne in de toiletten scherp in de gaten houden. En dat we voorlopig lekker blijven handgellen….

Logo_aarde_Contraste