Schrijf ‘m in de agenda op zondag 5 oktober: de Wild & Wijn workshop!
Wat dat is? Een workshop met de slager en de chef-kok en de sommelier. De focus op wildgerechten en bijpassende wijnen. Een middag vol lekkers dus. En dat bij het enige echte Vleesatelier van Keurslager Loek van Vliet.
Wat je kunt verwachten? Verrassende stukken wild met diverse bereidingen. Geen klassieke gangen, maar echt toffe uiteenlopende gerechten.
En natuurlijk is er wijn en lekker bier en volop picknick-vibes. Want Loek’s Vleesatelier ligt op een geweldige plek, middenin de polder in Woubrugge.
Ben jij erbij?
De details:
- Wild & Wijn workshop
- Zondag 5 oktober ’25
- Start 14.00u., einde 18.00u
- Locatie: Vleesatelier Loek van Vliet, Vierambachtsweg 18 te Woubrugge (let op: de workshoplocatie is grotendeels buiten)
- Voor wie? Uitsluitend volwassenen (18+)
- Prijs per persoon € 110,- (all-in): hiervoor krijg je uitleg, heel veel lekker eten en natuurlijk een goed glas bier of wijn erbij (of fris als je dat liever hebt).
- (Bij heel erg slecht weer of te weinig aanmeldingen wordt de workshop verzet)
Reserveren voor deze workshop kan bij Loek & Miranda van Vliet via info@loekvanvliet.keurslager.nl
Vragen aan ons? Aarzel niet om even te mailen: welkom@contraste.nl