Het is hier misschien stil… maar we zitten niet stil! Al ruim vier maanden hebben we geen gasten in het restaurant ontvangen. En al sinds eind december zijn we gestopt met Kom Eten halen. Maar: we zitten natuurlijk niet stil! Sterker nog, we hebben het best wel druk! Want nadat we begin januari even hebben uitgerust van alles wat er in 2020 is gebeurd, zijn we daarna eens goed gaan nadenken. Over wat deze crisis (die inmiddels al bijna een jaar duurt!) voor ons bedrijf betekent. De verplichte veranderingen hebben ons immers gedwongen om na te denken over onze menu’s, concept, bezetting, personele inzet, doorloopsnelheid, inkoop en inrichting. Eigenlijk over alle aspecten van ons restaurant. Onze conclusie? Het is tijd voor een nieuwe start!.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_image src=”https://contraste.nl/storage/2021/03/KomEten-nieuw-terras-RiedeMolDonkers-plattegrond.png” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” alt=”KomEten nieuw terras-RiedeMolDonkers-plattegrond” title_text=”KomEten nieuw terras-RiedeMolDonkers-plattegrond” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]Wij hopen op 1 april weer open te mogen gaan. Dat lijkt enigszins realistisch én dat is toevallig ook de datum waarop we negen jaar geleden begonnen zijn met Restaurant Kom Eten: op 1 april 2012.
Als het aan ons ligt, verrassen wij u op 1 april 2021 met een nieuw Kom Eten!
Een volwassen versie van ons restaurant met:
- Een uitbreiding van ons terras:
zie de prachtige impressie van Riede, Mol & Donkers - Een make-over van ons terras en de totale uitstraling:
again: zie de mooie tekening van Ruud hierboven - Een duidelijke identiteit voor onze keuken:
klassiek modern met lokale producten - Een Chef’s menu en vega Chef’s menu
om u bij ieder bezoek te kunnen blijven verrassen - Een klein maar fijn assortiment aan wijn en (fris)dranken:
dat betekent geen drankjes die u thuis ook in de koelkast heeft staan - Uitsluitend lunch & diner voor meer focus en efficiency
en daarmee meer kwaliteit voor onze gasten - Een nieuwe website om aan te sluiten
bij ons nieuwe imago en deze nieuwe start!
Op dit moment weten we nog niet zeker of we op 1 april echt open mogen. En we hebben natuurlijk geleerd van het recente kerstavontuur dus we nemen nog geen reserveringen aan. Maar we houden u op de hoogte!
Blijf gezond, duim met ons mee voor 1 april & hopelijk tot snel!
Kenneth & Paulien en het fantastische team van Kom Eten
P.s. Nieuwsgierig naar de terras-make-over? Volg ons op Instagram voor het laatste nieuws!
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]