Save water, drink champagne: Kom Eten met een verhaal

Cava, champagne, prosecco, spumante: allemaal soorten bubbels. Maar hoeveel weet u van de verschillen? En van de culinaire mogelijkheden?

Bubbelkenner Renate Overhorst van Noordman Wijnimport gaat het u vertellen en natuurlijk laten proeven in deze Spoedcursus bubbels. Vanzelfsprekend serveren wij daar iets lekkers bij!

Details:

  • Zondag 17 november 2019
  • 14.30 – 16.30 uur
  • € 29,50 p.p.

Reserveren? Mail:

  • uw naam
  • aantal personen
  • en telefoonnummer

naar welkom@kometeninhoogmade.nl. Uw reservering is pas geldig na onze bevestiging.

Tijdens Kom Eten met een verhaal serveren wij een vast menu. Zijn er medische dieetwensen/allergieën om rekening mee te houden? Laat het ons bij de reservering weten!

Meer weten over Kom Eten met een verhaal? Lees dan hier verder. 

Kom Eten met een verhaal

Logo_aarde_Contraste