Nieuws

Nieuwsgierig naar Contraste? Lees hier het laatste nieuws.

Nieuws

Geschiedenis van de hamburger

Omdat wij van Kom burgers Eten tegenwoordig zelfs in onze dromen met hamburgers bezig zijn, hebben we ons

burgerMeester Jack

burgerMeester Jack maakt voor ons de lekkerste boerenkaas. Die smelten we zo over die Black Bastard burger heen…

Onze burgers zijn hot news!

De burgers van Kom burgers Eten zijn on fire! Sinds de start van pop-IN restaurant Kom burgers Eten

burgerMeester Renan

De beste Franse bakker van de regio – Boulangerie Mamie Gourmande uit Leiden – bakt voor ons de

De Bastard BBQ

Zowel de burgers als de spareribs bereiden we op de Bastard, de zogenaamde kamado-BBQ. Chef-kok Kenneth vertelt: “De

Let’s meat up!

Let’s meat up! Van Tok to you soon!  voor vorig jaar Kom kip Eten tot Let’s meat up

Even gesloten

Van maandag 23 januari tot en met dinsdag 7 februari is Kom Eten gesloten. Wij zien u graag

Lunch- & dinerkaart vernieuwd!

Een heerlijk nieuwjaar! Allereerst willen wij u natuurlijk een heerlijk, gezond en gelukkig 2017 wensen! Omdat we u

Nieuwe wijnkaart & wijnproeverij

Have some wine! Nieuwe wijnkaart en -proeverij We hebben een fonkelnieuwe wijnkaart gemaakt: van chardonnay tot viognier en

Kaas in de krant

Op woensdag 14 december publiceerde het Witte Weekblad een mooi artikel over Kaas met een verhaal op 10

Truffelmayonaise te koop

Oh zo leuk en vooral zó lekker: huisgemaakte truffelmayonaise! Nu (op veler verzoek) in de winkel te koop

Kom Eten met Kerst

Wij serveren op 24, 25 en 26 december een kerstmenu van drie of vier gangen. Komt u ook

Proef nu het Wildmenu!

De herfst was (en is) in volle glorie te bewonderen bij Kom Eten! Onze buurman maakte daar de

Logo_aarde_Contraste