Geschiedenis van de hamburger
Omdat wij van Kom burgers Eten tegenwoordig zelfs in onze dromen met hamburgers bezig zijn, hebben we ons
Nieuwsgierig naar Contraste? Lees hier het laatste nieuws.
Omdat wij van Kom burgers Eten tegenwoordig zelfs in onze dromen met hamburgers bezig zijn, hebben we ons
burgerMeester Jack maakt voor ons de lekkerste boerenkaas. Die smelten we zo over die Black Bastard burger heen…
De burgers van Kom burgers Eten zijn on fire! Sinds de start van pop-IN restaurant Kom burgers Eten
De beste Franse bakker van de regio – Boulangerie Mamie Gourmande uit Leiden – bakt voor ons de
Geniet ook thuis van onze burgers & ribs Vanaf woensdag 15 februari kunt u bij pop-IN restaurant Kom
Tijdelijk een ander concept in een bestaand restaurant exploiteren: dat is een pop-IN restaurant. Met deze twist op
Zowel de burgers als de spareribs bereiden we op de Bastard, de zogenaamde kamado-BBQ. Chef-kok Kenneth vertelt: “De
Let’s meat up! Van Tok to you soon! voor vorig jaar Kom kip Eten tot Let’s meat up
Van maandag 23 januari tot en met dinsdag 7 februari is Kom Eten gesloten. Wij zien u graag
Een heerlijk nieuwjaar! Allereerst willen wij u natuurlijk een heerlijk, gezond en gelukkig 2017 wensen! Omdat we u
Have some wine! Nieuwe wijnkaart en -proeverij We hebben een fonkelnieuwe wijnkaart gemaakt: van chardonnay tot viognier en
Op woensdag 14 december publiceerde het Witte Weekblad een mooi artikel over Kaas met een verhaal op 10
Oh zo leuk en vooral zó lekker: huisgemaakte truffelmayonaise! Nu (op veler verzoek) in de winkel te koop
Wij serveren op 24, 25 en 26 december een kerstmenu van drie of vier gangen. Komt u ook
De herfst was (en is) in volle glorie te bewonderen bij Kom Eten! Onze buurman maakte daar de