Pop-IN restaurant Kom burgers Eten weer geopend

Tijdelijk een ander concept in een bestaand restaurant exploiteren: dat is een pop-IN restaurant. Al eerder een succes voor Kom Eten met Kom kip Eten en vanaf 5 januari in de herhaling: Kom burgers Eten.

We-love-burgers-KomEtenGeen gedoe, laagdrempelig, gewoon lekker eten: dat is waar het pop-IN restaurant van Kom Eten voor staat én gaat. Dat hamburgers en spareribs zich daarvoor goed lenen, is vorig jaar bewezen. Chef-kok/eigenaar Kenneth Tjong Ayong vertelt: “We hadden niet durven dromen dat het zo goed zou gaan: werkelijk iedereen blijkt gek op hamburgers. Jong en oud, gezinnen en vriendengroepen, vaste gasten en nieuwe gezichten: dat was echt te gek.”

Eindeloze mogelijkheden

De populariteit van de burgers is natuurlijk een belangrijke reden om opnieuw dit thema te kiezen voor ‘de pop-IN’. Maar er is meer, Kenneth: “Burgers bieden eindeloze mogelijkheden om te combineren. Als je een goede basis hebt met je burger, broodje en bereidingswijzen, kun je echt alle kanten op. Geweldig voor mij als chef! Er staan daardoor nu weer allerlei nieuwe burgervarianten op het menu. Zo is er voor iedereen weer wat te kiezen.”

Streekproducten

Dat de basis klopt, wijt Kenneth ook aan zijn keuze voor lokale en verantwoord geproduceerde producten: “Wij werken met veel plezier samen met ondernemers die net zo gepassioneerd zijn over hun vak als wij over het onze. Dat levert namelijk niet alleen leuke relaties en een gerust geweten op, maar ook gewoon heel lekker eten.”

Daarom komen de hamburgers weer bij de Alphense Keurslager Loek van Vliet vandaan en worden ze gemaakt van het Woubrugse Kaag en Braassem Rund. Van Vliet levert ook het vlees van het verantwoorde Livar Varken voor de spareribs en pulled pork. Alle burgers worden geserveerd op een briochebroodje van Boulangerie Mamie Gourmande uit Leiden. En natuurlijk ontbreekt de boerenkaas van Kaasboerderij ’t Groene Hart uit Hoogmade niet.

Al deze leveranciers worden tijdens Kom burgers Eten extra in het zonnetje gezet en benoemd tot burgerMeesters.

Pop-IN restaurant Kom burgers Eten is geopend vanaf 5 januari 2018. Reserveren kan telefonisch via 071-501 2220 of online.

Logo_aarde_Contraste