De eerste ronde van Kom Eten met een verhaal zit erop!
- David Holscher heeft vol enthousiasme vertelt waarom de thee van Mr. Jones zo de moeite waard is. Onze gasten genoten daarbij van een high tea.
- Tijdens het verhaal van de slager – Keurslager Loek van Vliet – genoten de gasten van een drie gangen diner.
- En tijdens de Hoge koffie met Tom Borgman en Rien Borgman van Borgman Borgman leerden we over koffie.
- Ook de Kaas- & wijnproeverij met Jack van Wieringen van Kaasboerderij ’t Groene Hart en Edo Kruidering van Noordman Wijnen was zeer geslaagd!
In januari organiseren we nog een aantal sessies Kom Eten met een verhaal! Details daarvan volgen zo spoedig mogelijk. Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze mailing.
Bekijk een sfeerimpressie van Kom Eten met een verhaal hieronder (fotografie Chris Tjong Ayong).
Het verhaal van de kaas – Kaasboerderij ’t Groene Hart, Jack van Wieringen (mmv Edo Kruidering, Noordman Wijn)
Het verhaal van de koffie – Borgman Borgman, Tom Borgman en Rien Borgman
Het verhaal van de slager – Keurslager Loek van Vliet, Loek van Vliet
Het verhaal van de thee – Mr. Jones, David Holscher