De gouden randjes van 2022
We kijken terug op een jaar met een heleboel gouden randjes:
- De laatste after-corona-heropening ooit (inclusief Decembruari-menu!)
- Ons 10-jarig bestaan (en dat vierden we met o.a. een jubileum-magazine!);
- Die keer dat we kookten voor de Franse Ambassadeur
én daarbij de hyper-exclusieve Domaine de la Romanee Conti-wijn proefden (wit én rood!) en we daarna in De Telegraaf stonden; - De allereerste echte bruiloftsceremonie ooit op ons terras;
- Die gigantische cateringklus in een kerk;
- Dat we dit jaar in AD Groene Hart stonden, op Radio West waren én op TV West;
- Die twee geweldige Wildavonden met Ellen Mookhoek;
- En het jaar waarin we eindelijk weer Kerst konden vieren met onze gasten!
En wat een feest was dat! Vier dagen Kerst met volop vaste gasten, nieuwe gezichten en de enige echte mr. A. die (godzijdank ;-)) het hele Kerstmenu Kerstmenuwaardig vond.
[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.kometeninhoogmade.nl/reserveren/” button_text=”IK KOM ETEN IN 2023″ _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||21px|false|false” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_button][et_pb_text _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]En nu? Op naar een heerlijk 2023!
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]