Nieuwsgierig naar het Chef’s menu van augustus 2021? Dat was als volgt:
[/et_pb_text][et_pb_slider show_image_video_mobile=”on” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” background_color=”#6B6B6B” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ max_height=”1000px”][et_pb_slide heading=”Amuse 1″ image=”https://contraste.nl/storage/2021/08/202108-lida-kaassoesjes.jpg” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” sticky_transition=”on”]Soesjes gevuld met Lida’s oude boerenkaas, met mosterdzaadjes en mosterdcress
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Amuse 2″ image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2021/08/202108-amuse-wortel-pompoen2.jpg” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” sticky_transition=”on”]Zoetzure wortel en pompoen, met wortel creme en granite van saffraankombucha
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Voorgerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2021/09/202108-voor-terrine-buikspek-paling2.jpg” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_transition=”on” sticky_enabled=”0″ alt=”202108-voor-terrine-buikspek-paling2″ title_text=”202108-voor-terrine-buikspek-paling2″]Terrine van LiVar-buikspek met gerookte paling, een sinaasappel-tuille en saus van sinaasappel en hooi
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”1e Tussengerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2021/08/202108-tussen-tong.jpg” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_transition=”on” title_text=”202108-tussen-tong” sticky_enabled=”0″]In vadouvanboter gegaarde tongscharfilet, met wittewijnsaus, bbq-mosselen, knolselderijcreme en zilte zeegroente
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”2e Tussengerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2021/09/202108-tartaar-tweedetussen-scaled.jpg” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_transition=”on” alt=”202108-tartaar-tweedetussen” title_text=”202108-tartaar-tweedetussen” sticky_enabled=”0″]Tartaar van druif, venkel en komkommer met een shiso-blad, ijs van munt, limoen en appel en een vinaigrette van Oost-Indische kers
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Hoofdgerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2021/09/202108-hoofd-poussin.jpg” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_transition=”on” alt=”202108-hoofd-poussin” title_text=”202108-hoofd-poussin” sticky_enabled=”0″]Poussin van het spit, afgelakt met miso, een miso-jus, bbq-mais, maiscreme en een krokantje van polenta
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Kaas” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” title_text=”202108-kaas” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2021/09/202108-kaas-scaled.jpg” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]Boerenkaas uit het Groene Hart en van daarbuiten
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Dessert” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2021/09/202108-dessert-parfait.jpg” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_transition=”on” title_text=”202108-dessert-parfait” sticky_enabled=”0″ alt=”202108-dessert-parfait”]Sabayon van perzik-schnapps, parfait van witte chocolade, bramen uit de moestuin, bbq-perzik in een beetje bourbon en crumble van Haagse Hopjes
[/et_pb_slide][/et_pb_slider][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||4px|false|false” custom_padding=”|||4px|false|false”]Van woensdag 1 september t/m zondag 3 oktober 2021 serveren wij weer een nieuw Chef’s menu als verrassing.
Sneak preview van het nieuwe menu? Volg ons op Instagram.
Proeven? Kom Eten! ;-)
Let op: van woensdag 15 t/m zondag 19 september zijn wij gesloten.
[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.kometeninhoogmade.nl/reserveren/” button_text=”DIRECT RESERVEREN” button_alignment=”center” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]