Zonder burgerMeesters geen Kom burgers Eten
Voor het maken van écht lekkere burgers & ribs is vakmanschap vereist. Natuurlijk vindt dat plaats bij Kom Eten in de keuken, maar onze leveranciers leveren er onmisbare bijdragen aan. Daarom zetten we hen graag in het zonnetje als burgerMeesters!
Wie onze burgerMeesters zijn? Niemand minder dan:
- Keurslager Loek van Vliet uit Alphen aan den Rijn
Burgerhofleverancier van onze hamburgers van Kaag en Braassem Rund, het Livar varken voor de spareribs plus pulled pork en het Gildehoen voor de Brown Bastard met fried chicken. - Ambachtelijke bakker Renan van Boulangerie Mamie Gourmande uit Leiden
Burgerhofleverancier van die lekkere (op maat gebakken!) briochebroodjes waar de Bastards op geserveerd worden. - Boerenkaasboer Jack van Wieringen uit Hoogmade
Burgerhofleverancier van de boerenkaas die (o.a.) de Black Bastard zo onweerstaanbaar maakt.
Wij voelen ons zeer vereerd dat burgerMeester Loek het hamburgerseizoen op passende wijze geopend heeft: