Op zondag 12 januari 2025 organiseren Wijnrestaurant Contraste en WTOL Academy samen de Wijn Spijs Surprise Lunch. Tijdens deze middag zullen wij samen op zoek gaan naar de meest interessante en uitdagende wijnspijs-combinaties.
Chef-kok Kenneth Tjong Ayong zal gedurende de middag met zijn team een 4-gangen menu bereiden. Daarnaast zal Maître-Sommelier Paulien van Wieringen met behulp van WTOL-docenten, per gang 3 verschillende proefglazen wijn serveren. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de meest onvergetelijke combinatie!
Tijdens deze middag is het volgende bij de prijs inbegrepen:
- Luxe 4-gangen menu (inclusief amuse)
- Per gang 3 proefglazen van verschillende wijnen
- Aperitief bij aanvang van de middag
- Onbeperkt tafelwater
- Koffie & friandises toe
Praktische info:
- Zondag 12 januari ’25
- 13.00 – 17.00u
- Prijs per persoon € 125,-
- Reserveren kan via de normale reserveringsmodule op deze website: geef even bij de opmerkingen aan dat je voor de WSS-lunch komt!
- Er zijn deze middag helaas geen uitzonderingen te maken op het menu
Alvast een voorproefje? Bekijk het verslag van de Zomer-editie of kijk even op Instagram.