Dutch Cuisine over Wild & Wijn
“Jagen is voor veel mensen echt een ver-van-hun-bed-show en daar brengen we graag verandering in.”
Tof: Ambassadeur van de Nederlandse keuken Dutch Cuisine publiceerde een mooi artikel over onze Wild & Wijn avonden met Ellen Mookhoek.
Lees het artikel op de website van Dutch Cuisine.
Op beide avonden gaan we gerechten met duurzaam Nederlands wild combineren met heerlijke biologische wijnen. Terwijl u daarvan geniet, vertelt Ellen u alles wat u altijd al wilde weten over de jacht in Nederland. En natuurlijk zal Paulien de wijnkeuze toelichten!
- Woensdag 15 november ’23 (bijna vol!)
& donderdag 16 november ’23 (helemaal vol!) - Ontvangst met welkomstdrankje tussen 18.30u en 18.45u.
- Driegangen Wilddiner voor 60,-/persoon
- Bijpassende wijn bij te bestellen (7,50/heel glas of 4,50/bob glas)
- Tekst en uitleg over de jacht door Ellen Mookhoek
Bent u erbij?
Nieuwsgierig?