Gerookte paling van Eveleens, gelei van palingdashi, espuma van Rotterdamse geitenkaas, rode biet, spekjes
Wijn: Nekeas Blanco (Spanje, Navarra)
Viura & chardonnay
Rouleau van kip, vadouvan en kastanje, aardpeerpuree, krokante aardpeer,
vinaigrette van hooi olie en aardpeersap
Wijn: Jos Meyer Gewurztraminer Les Folastries 2018 (Frankrijk, Elzas)
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”2e Tussengerecht” image=”https://contraste.nl/storage/2023/02/202301-2etussen-spruitjes.jpg” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]
Spruitjes: gegrild, gestoofd in boter, rauw en als blad. Met gefrituurde boerenkool, vinaigrette van braamazijn en kamille, crème van knolselderij en hazelnoot
Wijn: Pasini San Giovanni Il Lugana 2020 (Italië, Lombardije)
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Hoofdgerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2023/02/202301-hoofd-ossenstaart-savarin-scaled.jpg” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]Ossenstaart, aardappel savarin gevuld met Lida’s oude kaas, saus van paddenstoelen, gebakken paddenstoelen, verse kruiden, zilverui
Wijn: Domaine Castel Oualou Fut de chene Lirac (Frankrijk, Rhone)
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Kaas” image=”https://contraste.nl/storage/2021/10/202109-kaas.png” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]Boerenkaas uit het Groene Hart en van daarbuiten met huisgemaakt vijgenbrood en diverse chutneys.
Wijn: Ratafia de Champagne, Jean Diot (Frankrijk)
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Pre-dessert” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2023/02/202301-predessert-hooi-pastinaak.jpg” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]Mousse van verbrand hooi met daarop nootmuskaat, ijs van pastinaak, chipjes van pastinaak, olie van aardpeer en gerookt hooi
Wijn: Puklavec ArchiveWine: Pinot Blanc Spätlese 1988 (Slovenië)
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Dessert” image=”https://contraste.nl/storage/2023/01/202201-magnum.png” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]Magnum van witte chocola en kersen, gecoat in caramel chocolade, met sinaasappelsaus en krokante honing
Wijn: Gregorian Bramenwijn 2021 (Armenië)
[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Wine-up” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2023/02/202301-wineup.png” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]De wine-up bij dit menu
Details? Bekijk deze Instagram-post.
[/et_pb_slide][/et_pb_slider][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||19px|false|false” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]“Benieuwd wat Kenneth het beste uit 2022 vindt: voor ons mogen ze alle 41!”
Die opmerking schreven vaste gasten bij hun reservering in januari. Welke gerechten we echt uitgekozen hadden voor het Best of-menu? Bekijk ’t hier.
Nieuw Chef’s menu
Vanaf woensdag 1 februari hebben we weer een nieuw Chef’s menu met bijbehorende wijnen.
Klaar voor een culinair avontuur? Reserveer dan nu.
Alvast een preview? Volg ons dan op Instagram.
[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.kometeninhoogmade.nl/reserveren/” button_text=”DIRECT RESERVEREN” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||21px|false|false” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]