Chef’s menu juni 2021

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”]

Nieuwsgierig naar ons menu? Dit was het menu in juni 2021:

  • Amuse 1: Bietenmerengue met gerookte geitenkaas, balsamico-gel en appel 
  • Amuse 2: Tomaat, aardbei en in cava gemarineerde watermeloen met aardbeienschuim 
  • Voor: Gebakken coquilles met gegrilde witlof, vanille-dressing en klaverzuringknol
  • 1e Tussen: Gazpacho van komkommer & jalapeno, rauw gemarineerde zeebaars, doperwtsalade uit eigen tuin, ijs van yoghurt & dille
  • 2e Tussen: Gerookte paddenstoelen met een 65-graden-eitje, sherry-mousse en gedroogde zwarte knoflook
  • Hoofd: Gegrilde eendenborst, gegrilde groene asperges, jus van steranijs, saus van sinaasappel en rouleaux van eend met mosterdzaadjes
  • (Kaas: niet op de foto)
  • Dessert: Hangop van saffraan, mango-taartje, gemarineerde appel met rode peper, mango-passievrucht-limoncello-coulis, ijs van passievrucht-kombucha

 In juli 2021 serveren wij weer een nieuw menu, boordevol streek- en seizoensproducten.

Voorproefje van het nieuwe menu?
Volg ons op Instagram.

Proeven? Kom Eten! ;-)

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.kometeninhoogmade.nl/reserveren/” button_text=”DIRECT RESERVEREN” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”][et_pb_gallery gallery_ids=”12217,12215,12223,12219,12221,12225″ posts_number=”6″ orientation=”portrait” show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” link_option_url=”https://www.instagram.com/kom_eten/” border_radii_image=”on|2px|2px|2px|2px”][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Logo_aarde_Contraste