Van Kenny’s Smokehouse weer naar Kom Eten

Kom Eten nieuwe stijl…

Van Kenny’s Smokehouse weer naar Kom Eten

Het kan vreemd lopen: in april is Kom Eten namelijk alweer 7 jaar open. En afgelopen weekend rondden we ons vierde pop-IN restaurant af. Geen Kenny’s Smokehouse meer, maar gewoon weer vooruit als Kom Eten!

Alleen, er is wel iets veranderd. Want een van de leukste dingen van zo’n pop-IN restaurant is dat je je bedrijf op z’n kop zet en vernieuwt. En als dan blijkt dat die vernieuwing leuker werkt dan voorheen, zouden we natuurlijk gek zijn om daarmee te stoppen!

KomEten-smoker-culifoto
Foto: Culifoto

Waar we het over hebben? De BBQ-smoker van Kenny’s Smokehouse. Dat zwarte bakbeest blijkt namelijk perfect aan te sluiten bij hoe wij zo graag werken: met (h)eerlijke ingrediënten simpel maar lekker koken. Steeds nieuwe producten zo smakelijk mogelijk bereiden, omdat ze in het seizoen zijn of vanwege beschikbaarheid bij bijvoorbeeld de slager. Flexibiliteit op de menukaart zodat (vaste) gasten altijd wat te kiezen hebben.

We houden het smokehouse

Daarom integreren we de smokehouse-gerechten in de menukaart van Kom Eten. Hoe? Door bijvoorbeeld de inmiddels superpopulaire Proeverij op de kaart te houden. En door vlees, vis en vega van de smoker te blijven serveren.

Zo hebben we the best of both worlds. En dan kan Kenny weer gewoon Kenneth van Kom Eten gaan heten.

Bekijk de nieuwe menukaart 

Direct reserveren

Logo_aarde_Contraste