Topper van Over de tong

Mooi nieuws in de laatste Leidsch Dagblad-weekendeditie van 2018!

In het artikel ‘Toppers van Over de Tong’ wordt onze steak tartare van hert benoemd als ‘favoriete gerecht van 2018’! De recensent in kwestie heeft het gerecht zelfs nagemaakt met Kerst: een mooi compliment!

Over de recensie

Nieuwsgierig naar de oorspronkelijke recensie? Die werd eind oktober gepubliceerd met de titel ‘Kom lekker Eten!’. Lees ‘m hieronder.

Dit bericht bekijken op Instagram

“Kom lekker Eten!” // Net als we een beetje bekomen zijn van de derde inbraak in zes jaar en de golf aan (socialmedia)reacties daarop, staan we met een recensie in de krant. Zoals dat werkt met recensies, treft de recensent dat ene stukje vlees dat we in de afgelopen maand geserveerd hebben, waar we eigenlijk zelf ook niet superenthousiast over waren. Als je besluit om bijna dagelijks je menukaart door te wisselen op basis van beschikbaarheid van producten, is het risico dat daarbij hoort dat je niet alles altijd 100 % doorgetest hebt. Een les die we ook al geleerd hadden zonder dat het in de krant stond. Je zou na een week als deze kunnen blijven balen van die picanha. En het jammer vinden dat er niet vermeld wordt dat een driegangendiner bij ons altijd €32,50 kost. Beter is het om weer te focussen op positiviteit en daarom een paar mooie zinnen uit deze recensie aan te halen. Wat dacht je van de kop ‘Kom lekker eten’ en de vermelding dat de steak tartare van hert ‘ in het favorietenlijstje komt’ en een ‘overheerlijk cadeautje’ wordt genoemd? Of de ‘botermalse wilde duif’ en het ‘fris, romig en gelukkig niet zoete taartje van ananas met gember-ijs’. Ook het feit dat je bij ons ‘heerlijk zit’ en dat zowel de ambiance als de bediening een 8 krijgen, zijn zaken om gewoon trots op te zijn. Bij deze. Kom lekker Eten! ?

Een bericht gedeeld door Kom Eten (@kom_eten) op

Logo_aarde_Contraste