RestaurantKomEten-Nuophetmenu-MarindaBaak

No Waste Woensdag | 26 oktober ’22

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_image src=”https://contraste.nl/storage/2022/09/NoWasteWoensdag-RestaurantKomEten-Hoogmade.png” title_text=”NoWasteWoensdag-RestaurantKomEten-Hoogmade” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.19.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Woensdag 26 oktober | 3 gangen € 40,- | 18.30 – 21.30 uur 

Om maar met de deur in huis te vallen: het zijn vreemde tijden. Wij van de horeca zijn wel wat hollen en stilstaan gewend, maar dit is een heel nieuw level. Energieprijzen, gasleidingen, corona, prijsverhogingen, oorlog: kies maar op welke narigheid je je wilt focussen… 

Alleen: dat is nu precies waar wij NIET van houden! Daarom hebben we iets tofs verzonnen: No Waste Woensdag! 

Lees ook het interview in ’t AD Groene Hart over dit onderwerp

of Luister naar het interview met Kenneth op Radio West. 

en bekijk de video en het artikel op Omroep West

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||19px|false|false” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

Verspilling is niet meer van deze tijd
Wie ons kent, weet dat creativiteit en verspillingsvrij werken de dingen zijn waar wij in de keuken bij Kom Eten het meest trots op zijn. Met de producten die in het seizoen zijn, koken we met veel liefde de mooiste gerechten om onze gasten mee te verrassen.

We werken niet met een menukaart en veelal op reservering. Daardoor hebben we zo goed als geen verspilling meer in de keuken. En daar zijn we trots op. Verspilling is immers niet meer van deze tijd!

Waar de tijd wel rijp voor is? Om onze kennis over verspillingsvrij koken te gaan delen met onze gasten! Nog meer dan we al doen.

Wat is No Waste Woensdag?
Wie Komt Eten op No Waste Woensdag mag daarom verwachten we dat we precies vertellen hoe we van die knolselderij een hartige custard of knolsteak hebben gemaakt. En hoe we de graten van een mooi visje gebruiken om de lekkerste saus te serveren. Alles over onze manier van werken. Zodat u daar thuis uw voordeel mee kan doen.

Nieuwsgierig? Reserveer nu.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.kometeninhoogmade.nl/reserveren/” button_text=”DIRECT RESERVEREN” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||21px|false|false” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_button][et_pb_text _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

P.s. Voor wie Kom Eten al langer kent, het wordt een beetje zoals Kom Eten met een verhaal: alleen klinkt No Waste Woensdag te mooi om ’t niet zo te noemen ;-)

P.s.2. Nog meer leuke dingen doen om de week door te breken? Kom dan Eten op Wilde Woensdag  of Wilde Donderdag 23 en 24 november aanstaande.

P.s.3. Benieuwd naar onze No Waste Tips? Lees die hier. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Logo_aarde_Contraste