Nieuwe edities Kom Eten met een verhaal

Op drie zondagen in januari organiseren wij een nieuwe reeks Kom Eten met een verhaal. Tijdens deze originele sessies ontdekt u de verhalen van enkele leveranciers van Kom Eten terwijl u geniet van allerlei lekkers.

 • Het verhaal van de koffie
  Zondag 11 januari – 15.00-17.00 uur

  Hoge koffie – € 13.50 p.p.
  Tom en/of Rien Borgman van koffiebranderij Borgman Borgman vertellen alles over hun passie voor koffie, waar koffie eigenlijk vandaan komt én hoe de speciale Kom Eten-koffieblend tot stand is gekomen. Terwijl zij vertellen, kunt u genieten van een Hoge Koffie (da’s een high tea voor koffiedrinkers). Wist u dat Borgman Borgman op de 6e plaats is geëindigd in de landelijke AD-koffietest?
 • Het verhaal van de slager
  Zondag 18 januari – 17.00-20.00 uur

  Driegangen diner – € 29.50 (exclusief genuttigde drankjes)
  Maak kennis met Keurslager Loek van Vliet! Geniet van een drie gangen diner terwijl de slager u alles vertelt over het vlees op uw bord afkomstig van het Kaag en Braassem Rund uit de Woubrugse polder.
 • Het verhaal van de wijn
  Zondag 25 januari – 15.00-17.00 uur

  Wijn- & spijsproeverij – € 19.50
  Dat wijn en spijs goed valt te combineren, weten veel mensen wel. Dat dit leuk is om in de praktijk te brengen, zal deze middag blijken! Edo Kruidering van Noordman Wijnen vertelt u over de wijnen die zijn gematcht bij de gerechten van onze chef Kenneth Tjong Ayong.

Deelnemen aan Kom Eten met een verhaal? Schrijf u dan direct in.

Een indruk krijgen van de eerdere sessies van Kom Eten met een verhaal? Bekijk dan het fotoverslag.

 

Logo_aarde_Contraste