Nieuw seizoen Boergondelen

Varen en lekker eten in het Groene Hart: dat is Boergondelen!

Drie horecabedrijven aan het water bundelen hun krachten voor een arrangement vol streekproducten en vaarplezier

Met het vaar- en terrasseizoen in het verschiet, bundelen Café de Haven, Restaurant De Hanepoel en Restaurant Kom Eten opnieuw hun krachten voor Boergondelen: een vaartocht door de polder gecombineerd met een proeverij van streekproducten bij de drie horecabedrijven aan het water.

VAREN + PROEVEN + STREEKPRODUCTEN = BOERGONDELEN

Een grote ronde varen en in drie restaurants een gerecht met streekproducten proeven: dat is het idee van Boergondelen. Don de Jeu van Café de Haven uit Roelofarendsveen vertelt: “Dit is het vierde seizoen dat we het arrangement aanbieden en het heeft zich inmiddels bewezen. De combinatie van varen en het proeven van streekproducten in én uit onze mooie omgeving is gewoon top!”.

2017-banner-Boergondelen-icons

GENIETEN VOOR IEDEREEN

Boergondelen is een leuke dag uit voor verschillende doelgroepen. “Veel gasten varen de Boergondelronde met hun eigen boot en komen soms zelfs met verschillende vrienden meerdere keren in het seizoen terug”, zegt Koos van Halderen van Restaurant De Hanepoel uit Abbenes. “Ook ontvangen we steeds meer gasten die een boot huren in de buurt en gaan Boergondelen met een zakelijk gezelschap, familie of vriendengroep. Het is voor ons leuk om te zien dat zulke diverse gezelschappen van het arrangement genieten”.

SAMENWERKEN

Kenneth Tjong Ayong van Restaurant Kom Eten in Hoogmade is ook enthousiast over het arrangement en de samenwerking tussen de verschillende restaurants: “Het is gaaf om met collega-restaurants samen te werken en op deze manier ons mooie gebied op de kaart te zetten. We kunnen allemaal ons eigen stempel op het arrangement drukken door een gerecht te serveren dat representatief is voor onze verschillende bedrijven en keukens. Doordat er zoveel lekkere streekproducten te vinden zijn in het Groene Hart, is dat makkelijk te doen!”

Praktische informatie

Meer informatie over Boergondelen vindt u hier op de website.

Logo_aarde_Contraste