202209-1etussen-CULIFOTO

Dit was ’t herfst Chef’s menu

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_slider show_image_video_mobile=”on” _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” background_color=”#6B6B6B” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_slide heading=”Amuse” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/09/202209-amuse.png” _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]

Custard van knolselderij met erop bosui, zoetzure eekhoorntjesbrood, venkelbloemen en borage-bloem

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Voorgerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/11/KomEten-Culifoto-voor.jpg” _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]

Coquille in tandoori-kruiden, Zeeuwse mosselen, Zeeuwse oester in tempura-beslag, zilte salade, nori, pindasaus, mais-lavas-creme van mais uit de tuin

Wijn: Betuws Wijndomein Lingewit Cuvee Barrique 2021 (Nederland)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”1e Tussengerecht” button_link=”https://www.instagram.com/p/CbNGCnzrtV4/” url_new_window=”on” image=”https://contraste.nl/storage/2022/11/202209-1etussen-CULIFOTO-scaled-1.jpg” _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]

Gelardeerde zeebaars, gepofte schubben, beurre blanc van gerookte vissengraat met dragon bieslook en vis-eitjes, salade van appel en koolrabi, vinaigrette van dragon, brioche met kabeljauw-mousse

Wijn: Szolo ‘Piano’ Tokaj 2019 (Hongarije)

 

 

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”2e Tussengerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/11/KomEten-CuliFoto-wijnspijs.jpg” _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]

Geroosterde bloemkool, bloemkool creme, schaafsel paarse bloemkool, gefrituurde palmkool, geblancheerde venkel, saus van verveine en vinaigrette

Wijn: Chateau Tour de Calens blanc 2020 (Bordeaux, Frankrijk)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Hoofdgerecht” image=”https://contraste.nl/storage/2022/10/202210-hoofd-eend.jpg” _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]

Langzaam gegaarde en gerookte wilde eend, saus royale, millefeuille van pompoen en knolselderij,
compote van cranberry

Wijn: Castillo Perelada, Cap de Canons Tinto 2021 (Spanje)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Kaas” image=”https://contraste.nl/storage/2021/10/202109-kaas.png” _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]

Boerenkaas uit het Groene Hart en van daarbuiten met huisgemaakt vijgenbrood en diverse chutneys.

Wijn: Ratafia de Champagne, Jean Diot (Frankrijk)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Dessert” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/11/202209-dessert-magnum.png” _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]

Magnum van witte chocola en kersen, gecoat in caramel chocolade, met sinaasappelsaus en krokante honing

Wijn: Betuws Wijndomein Edelzoet (Nederland)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Wine-up” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/11/KomEten-Culifoto-wine-up-PaulienvanWieringen.jpg” _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content”]

De wine-up bij dit menu

Details? Lees deze Instagram-post.

[/et_pb_slide][/et_pb_slider][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||19px|false|false” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Het was een heerlijke herfst!
Van de knolselderij-custard tot de gerookte eend en van de mais-crème tot de magnum: bekijk hier het Herfst Chef’s menu.

Nieuw Chef’s menu 

Vanaf vrijdag 18 november 2022 hebben we weer een nieuw menu. En ook in de winter verrassen we u graag met de lekkerste smaken van het seizoen.

Klaar voor een culinair avontuur? Reserveer dan nu.

Alvast een preview? Volg ons dan op Instagram.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.kometeninhoogmade.nl/reserveren/” button_text=”DIRECT RESERVEREN” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||21px|false|false” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Logo_aarde_Contraste