Dit was ’t Elzas Chef’s menu

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_slider show_image_video_mobile=”on” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” background_color=”#6B6B6B” max_height=”1000px” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″][et_pb_slide heading=”Amuse” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ alt=”202205-amuse” title_text=”202205-amuse” image=”https://contraste.nl/storage/2022/06/202205-amuse.jpg”]

Kroepoek van tapioca met een limoen-peper-dipje

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Voorgerecht” image=”https://contraste.nl/storage/2022/06/202205-voor-kabeljauw.jpg” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″ alt=”202205-voor-kabeljauw” title_text=”202205-voor-kabeljauw”]

Gegrilde kabeljauw, doperwt, tuinboon, zoetzure wortel, gember-citroen-chutney, saus van mosselbouillon en gerookte boter

Wijn: Huber & Bleger, Clevner Pinot blanc 2020

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”1e Tussengerecht” button_link=”https://www.instagram.com/p/CbNGCnzrtV4/” url_new_window=”on” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/06/202205_1etussen-paling-kwartel-1.jpg” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″ alt=”202205_1etussen-paling-kwartel” title_text=”202205_1etussen-paling-kwartel”]

Rouleau van kwartel en borst van kwartel, aardappelpuree, gerookte paling, zuurkool, saus van zuurkool en gerookt spek, palingolie

Wijn: Huber & Bleger, Pinot gris 2019

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”2e Tussengerecht” image=”https://contraste.nl/storage/2022/06/202205-2etussen-koolrabi-scaled-1.jpg” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″ title_text=”202205-2etussen-koolrabi”]

Koolrabi-blad met daaronder chutney van appel, kardemom en jalapeno-peper, bouillon van gepofte knolselderij, kaffir-lime-olie, gel van gezouten limoen

Wijn: Josmeyer, Muscat Vins de Terroir 2020

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Hoofdgerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2022/06/202205-hoofd-procureur-wijn.jpg” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” alt=”202205-hoofd-procureur-wijn” title_text=”202205-hoofd-procureur-wijn” sticky_enabled=”0″]

Varkenskarbonade van Livar varken, witte & groene asperges, BBQ-spitskool, radijs, maanzaad-crumble, peterseliecrème, saus van vadouvankruiden en lavas-olie

Wijn: Huber & Bleger, Pinot Noir 2019 St. Hippolyte

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Kaas” image=”https://contraste.nl/storage/2021/10/202109-kaas.png” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Boerenkaas uit het Groene Hart en van daarbuiten met huisgemaakt vijgenbrood en diverse chutneys.

Wijn: Cave Pfaffenheim, Blue Tie

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Dessert” image=”https://contraste.nl/storage/2022/06/202205-dessert-optafel.jpg” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” alt=”202205-dessert-optafel” title_text=”202205-dessert-optafel” sticky_enabled=”0″]

Mousse van dragon gevuld met aardbei, rabarber uit de tuin gegaard in rode wijn, ijs van rabarber en kardemom, merengue-schots met dragon,
aardbei-soepje

Wijn: Hubert Beck, Clair de Nuit Pinot noir 2020

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Wine-up” image=”https://contraste.nl/storage/2022/06/202205-wineup.jpg” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” alt=”202205-wineup-Elzas” title_text=”202205-wineup-Elzas” sticky_enabled=”0″]

De wine-up bij dit menu

[/et_pb_slide][/et_pb_slider][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||19px|false|false” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Oh, la la Elzas! Wat een feest om een heel menu aan Elzas-wijn te wijden. 
Van pinot blanc tot pinot noir en alles daartussenin: met deze schitterende gerechten erbij, viel dit Chef’s menu gelukkig in de smaak. 

Nieuw menu 

Vanaf donderdag 30 juni 2022 serveren we weer een nieuw menu! En dit zomerse menu is een van onze spannendste verrassingsmenu’s ooit… 

Klaar voor een culinair avontuur? Reserveer dan nu.

Alvast een preview? Volg ons dan op Instagram.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.kometeninhoogmade.nl/reserveren/” button_text=”DIRECT RESERVEREN” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||21px|false|false” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Logo_aarde_Contraste