202302-voor-crudo-snoekbaars

Dit was ’t Chef’s menu van februari & maart

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_slider show_image_video_mobile=”on” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” background_color=”#6B6B6B” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″][et_pb_slide heading=”Voorgerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2023/03/202302-voor-crudo-snoekbaars-menetousalon.jpg” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″ alt=”202302-voor-crudo-snoekbaars-menetousalon” title_text=”202302-voor-crudo-snoekbaars-menetousalon”]

Crudo van snoekbaars, daarbovenop rondjes van rettich en radijs, sambai-vinaigrette, bosui, beurre blanc van dashi

Wijn: Menetou Salon Blanc 2019 Domaine Philippe Gilbert
100% sauvignon blanc

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”1e Tussengerecht” button_link=”https://www.instagram.com/p/CbNGCnzrtV4/” url_new_window=”on” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2023/03/202302-1etussen-skrei-garnalen-gewurz-israel.jpg” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″ alt=”202302-1etussen-skrei-garnalen-gewurz-israel” title_text=”202302-1etussen-skrei-garnalen-gewurz-israel”]

Skreifilet met crunch van chorizo en zuurdesem, saus van curry, salade van appel en bleekselderij,  Hollandse garnalen met dille en kervel, limoenblad-olie

Wijn: Teperberg Gewurztraminer, Israël

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”2e Tussengerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2023/03/202302-2etussen.png” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″ alt=”202302-2etussen” title_text=”202302-2etussen”]

Schorseneren, wittebonen-crème,crispy peterselie-wortel, roodlof, lavas-olie, kastanje-jus met zwarte knoflook

Wijn: Baron de Ley Rioja Blanco Reserva Tres Viñas 2018

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Hoofdgerecht” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2023/03/202302-hoofd-eendenborst-pompoen-sinaas.jpg” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″ alt=”202302-hoofd-eendenborst-pompoen-sinaas” title_text=”202302-hoofd-eendenborst-pompoen-sinaas”]

Gebakken eendenborst (afgelakt met honing en gemarineerd in kruidenmix), geglaceerde bospeen, pompoen met pompoencrème en crumble van aardpeer, kumquat (mini-sinaasappel), jus van eend en sinaasappeljus

Wijn: Weingut Müller Niederösterreich Zweigelt Reserve 2019

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Kaas” image=”https://contraste.nl/storage/2021/10/202109-kaas.png” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Boerenkaas uit het Groene Hart en van daarbuiten met huisgemaakt vijgenbrood en diverse chutneys.

Wijn: Ratafia de Champagne, Jean Diot (Frankrijk)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Pre-dessert” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2023/03/202303-predessert-pannacotta-scaled.jpg” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″ alt=”202303-predessert-pannacotta” title_text=”202303-predessert-pannacotta”]

Panna cotta van passievrucht met peper, gember, citroengras, limoenblad, ijs van tonka en sesam, tuille van sesam, shiso-olie

Wijn: Puklavec ArchiveWine: Pinot Blanc Spätlese 1988 (Slovenië)

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Dessert” image=”https://www.kometeninhoogmade.nl/wp-content/uploads/2023/03/202303-dessert-stickytoffee.jpg” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″ alt=”202303-dessert-stickytoffee” title_text=”202303-dessert-stickytoffee”]

Sticky toffee-taartje met pruimen, eronder vanille-saus met schijfje bloedsinaasappel, erin miso-karamel met pecan-noten, champagne ijs

Wijn: Perelada Cava Stars semi secco

[/et_pb_slide][et_pb_slide heading=”Wine-up” image=”https://contraste.nl/storage/2023/03/202302-wineup.jpg” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_transition=”on” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″ alt=”202302-wineup” title_text=”202302-wineup”]

De wine-up bij dit menu

Details? Bekijk deze Instagram-post.

[/et_pb_slide][/et_pb_slider][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||19px|false|false” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

“Ongelooflijk hoe jullie drie dingen die ik eigenlijk denk niet te lusten, zo weten te combineren dat ik het geweldig vind!”

Dit soort opmerkingen van gasten vinden wij natuurlijk het leukste wat er is! En dit is precies waarom een verrassingsmenu zo tof werkt: want proeven buiten je comfortzone is gewoon vaak echt te gek. 

Nieuw Chef’s menu 

Vanaf woensdag 29 maart ’23 hebben we weer een nieuw Chef’s menu met bijbehorende wijnen!

Klaar voor een culinair avontuur? Reserveer dan nu.

Alvast een preview? Volg ons dan op Instagram.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.kometeninhoogmade.nl/reserveren/” button_text=”DIRECT RESERVEREN” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_margin=”|||21px|false|false” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Logo_aarde_Contraste