Op zondag 15 juni was ‘t zover: de allereerste Big Pignick! Op die prachtige polderplek bij Loek’s Vleesatelier proefde een geweldige groep gasten het Livar varken van kop tot staart. Maar echt! 🐖
Want op het menu stonden o.a. de kroket van varkenssnuit, aardappelsalade met krokant gefrituurde varkensoren en langzaamgegaarde varkenstong en heel veel soorten worst en vleeswaren. Tel daarbij de uitbeen-demo, worstenmakerij, ham-verhalen én natuurlijk het speenvarken van het spit op en je hebt een heuse Big Pignick.
De klap op de varkensvuurpijl? Dat was toch wel dat gefrituurde varkenshoofd! 🐷 En ja, ook die was lekker.
Heel veel dank aan: 🙏
@livarvlees voor de geweldige bijdragen
Niels van @grandcafetveen voor het lekkere bieradvies
Eef van @bloemetjes_van_eef voor de leuke vazen
En natuurlijk de geweldige gasten die erbij waren ☀️💛
Dit bericht op Instagram bekijken