AllesoverhetnieuweKomEten

Alles over
het nieuwe Kom Eten

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default”][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default”]

Van deze nieuwe website tot het uitgebreide en compleet opgeknapte terras en van de opgefriste toiletten tot de versgeverfde trap: Kom Eten is vernieuwd! En dit zijn alleen nog maar de zicht-zaken.

Minstens zo belangrijk is ons nieuwe concept! Want door alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is, hebben wij besloten om als we straks weer open mogen anders te gaan werken.

De belangrijkste veranderingen?

  • We serveren uitsluitend ons Chef’s menu en gooien de menukaart overboord!
    Dit betekent voor u dat we u altijd kunnen blijven verrassen. En voor onszelf betekent dit efficiency en heeeeeeeel veeeeel werkplezier want wij worden nergens zo blij van als van een mooi menu met lekkere wijn. Goed om te weten: het Chef’s menu is ook vegetarisch te bestellen.
  • Lunch & diner
    Als het straks mag, zijn wij ervan overtuigd dat u lekker lang wilt tafelen. En daar gaan we u alle tijd voor geven door alleen lunch en diner te serveren! 

Hopelijk tot snel!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://contraste.nl/storage/2021/04/AllesoverhetnieuweKomEten-terrasuitbreiding.jpg” alt=”AllesoverhetnieuweKomEten-terrasuitbreiding- Foto: Beeldproducties” title_text=”AllesoverhetnieuweKomEten-terrasuitbreiding” show_in_lightbox=”on” _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default” background_color=”RGBA(0,0,0,0)” custom_padding=”|||20px|false|false”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Logo_aarde_Contraste