KomEten-bijonsophetterras2

1 juni weer open?

Hoe zetten we de tafels? Hoeveel tafels kunnen er dan? Mogen we een bord uitserveren? Hoeveel gasten kunnen we dan kwijt? Hoeveel personeel zetten we dan in? Gaan we nu al aan de slag met trolley’s, schermen, bestel-apps, enzovoorts? Is reserveringen aannemen al handig? Kunnen we dan echt open op Tweede Pinksterdag? En kunnen we gasten met alle maatregelen nog een leuke beleving bieden? 

Slechts een selectie van de vragen die momenteel bij ons op tafel liggen… En het enige wat nu zeker is? Dat het nog niet zeker is. Zie daarvoor dit bericht van de Minister-president.

Daarom wachten wij voor nu (politieke) zekerheid af. We wachten nog even met het aannemen van reserveringen. En we werken achter de schermen verder aan alle mogelijke scenario’s om straks op een veilige, rendabele en plezierige manier ons restaurant te kunnen runnen. Zodat we voor u de kwaliteit en uit-eet-ervaring kunnen verzorgen waar we allemaal zoveel plezier uithalen!

En tot die tijd? Kom lekker Eten halen!

  • Kies voor de gerechten van onze vaste kaart met onder andere kipshoarma, nasi, en pulled pork burgers
  • Of reis mee op onze Tour de Food! Wisselende weekenspecials met steeds een ander land als thema. Zo heb je de wereld misschien even niet aan je voeten, maar wel op je bord!

Graag tot snel!

Logo_aarde_Contraste